AB Müktesebat Eğitimi

Çerkezköy AB Projesi

Bu proje Avrupa Birliği tarafından desteklenmektedir.

Çerkezköy AB Projesi

Avrupa Birliği tarafından IPA II programı içinde Türkiye ile ortak olarak finanse edilen, TOBB ve Avrupa Odalar Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından yürütülmekte olan Türkiye-AB İş Diyaloğu (Turkey-EU Business Dialogue  - TEBD) projesi kapsamında gerçekleşen "AB Müktesebatı Uyum Çalışmaları" eğitimine Odamız Uluslararası İlişkiler Uzmanı İlknur İnal Er katılım sağlamıştır.

Bu projeye seçilen uzman personelimiz AB Müktesebatı Uyum Çalışmaları eğitimi kapsamında "Tarımsal Gıda Ürünleri""CE İşareti Kapsamındaki Endüstriyel Ürünler" ve "Sürdürülebilir Üretim ve Ticaret" konularında eğitim almış olup, eğitimin tamamlanmasına müteakip AB üyesi ülkelerinden gelecek uzmanlarla firmalarımızın ihtiyaçları olan bilgi ve danışmanlığı yapacaklardır.

Bu yayın Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mali katkısıyla hazırlanmıştır. Bu yayının içeriğinden yalnızca Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası sorumludur ve bu içerik hiçbir şekilde Avrupa Birliği veya Türkiye Cumhuriyeti’nin görüş ve tutumunu yansıtmamaktadır.