Dijital Dönüşüm (Online Eğitim)

5 Ağustos 2020

Sayın Üyemiz,

Odamız tarafından “online” olarak, 11 Ağustos 2020 Salı günü Dijital Dönüşüm” semineri düzenlenecektir.

Aşağıda detayları bulunan eğitime tüm üyelerimiz davetlidir.

11 Ağustos 2020

Saat

: 13:30-15:00

Yer

: Webinar-online

Eğitmen

: Birden Tuluğ SİYAHİ

Çevre Mühendisi (BiLiG OpEx firmasının kurucu ortağı)

İçerik

: Günümüzün en öncelikli konularından birisi olan Dijital Dönüşüm'ün en hızlı şekilde hayatımıza entegre edilmesi için yapılan araştırmalar kuruluşların şu ihtiyaçlarını işaret etmektedir:

• Dijital Dönüşüm yatırımları geri dönüşü (ROI) hesaplanabilir olmalıdır. Bu yatırımların kuruluşlara ciro, karlılık ya da pazar payı artışı gibi katma değerleri sağlıyor olması beklenmektedir.
  • İhtiyaçların doğru tespit edilmesi ile dijitalizasyonun doğru alanlarda yapılması için yöntemler geliştirilmelidir.
  • Dijital Dönüm yatırımlarının geri dönüşü hızlı olmalıdır.

Webinarda bu temel ihtiyaçlara cevap verecek şekilde geliştirilmiş 4 Adım tekniği anlatılacaktır.

• Dijitalleşmeye hangi süreçten başlamak lazım?
  • Süreç bazında dijital ihtiyaçlar nasıl belirlenir?
  • Dijital yatırımlar nasıl önceliklendirilmeli? Dijitalleşme seviyeleri nelerdir?
  • Dijital Dönüşüm Yol Haritası nasıl hazırlanır?

Dünyada türünün tek örneği olan bu teknik ile dijital dönüşüm yatırımlarınızın kendi kendini finanse etmesini sağlayabilirsiniz.

Webinara katılan firmalardan gönüllü olanlara webinar sonrasında ücretsiz dijitalizasyon danışmanlığı demosu yapılacaktır.

Bu eğitime kimler katılmalıdır? Kuruluş/departman/süreç yöneticileri

Katılım linki:

Meeting ID: 810 3244 3823