bize ulaşın
ENGLISH
Kardeş Odalar
Haskovo Ticaret ve Sanayi Odası - 2017



www.haskovocci.com 


Çerkezköy  Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) ile Haskovo Ticaret ve Sanayi Odası (Haskovo TSO) arasında, karşılıklı hizmet standartlarının yükseltilmesinin sağlanması, Çerkezköy TSO Üyelerinin Bulgaristan ile karşılıklı ekonomik ilişkilerinin  gelişririlmesi amacıyla “Kardeş Oda” Protokolü imzalandı.


Drama Ticaret ve Sanayi Odası - 2017


www.dramanet.gr


Çerkezköy  Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) ile Drama Ticaret ve Sanayi Odası (Drama TSO) arasında, karşılıklı hizmet standartlarının yükseltilmesi, AB programlarından özellikle ekonomik işbirliğini güçlendirmek isteyen programların karşılıklı uygulanması, Çerkezköy TSO Üyelerinin Yunanistan ile karşılıklı ekonomik ilişkilerinin  geliştirilmesi amacıyla “Kardeş Oda” Protokolü imzalanmıştır.


Zaporizhzhya Ticaret ve Sanayi Odası - 2017




www.cci.zp.ua




Çerkezköy  Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) ile Zaporizhzhya Ticaret ve Sanayi Odası (Zaporizhzhya TSO) arasında, karşılıklı menfaatler ile ticari ve mali aktivitelerin geliştirilmesi, AB programlarından özellikle ekonomik işbirliğini güçlendirmek isteyen programların karşılıklı uygulanması, finansal ve girişimci ilerleme için işbirliğinin geliştirilmesi ve Çerkezköy TSO Üyelerinin Ukrayna ile karşılıklı ekonomik ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla “Kardeş Oda” Protokolü imzalanmıştır.


Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası-2018


http://www.afyonkarahisartso.org.tr/



Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) arasında iki Oda’nın tecrübe ve bilgi paylaşımı yapması hedeflenerek "Kardeş Oda Protokolü" imzalanmıştır. 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser “Trakya’da oldukça hızlı gelişen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte bugün Kardeş Oda Protokolü imzalamak için buradayız. Her iki Odamıza, üyelerine, aynı zamanda Çerkezköy ve Afyonkarahisar’a bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bizimle Kardeş Oda olma lütfunda bulundukları için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na, Başkanı nezdinde tüm üyelerine, Çerkezköy’e çok teşekkür ediyor ve selamlarımızı iletiyoruz” diye konuştu. 


Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çerkezköy her ne kadar sanayi olarak ileri bir yer olsa da, her türlü gelişime ve desteğe açık bir şehir. İnşallah sizden alacağımız bilgiler ve tecrübe ile Çerkezköy ve Odamızı çok daha fazla geliştireceğiz. Sizlere bu konuda çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Konya Ticaret Odası-2019





http://www.kto.org.tr/



Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) ile Konya Ticaret Odası (KTO) arasında "Kardeş Oda Protokolü" imzalandı. Gerçekleşen protokol ile iki Oda arasındaki iş birliğinin sağlanması, hizmet standartlarının karşılıklı olarak geliştirilmesi ve iki bölge üreticilerinin birbirlerinden haberdar olması amaçlanıyor. 
Konya Sanayi Odası-2019


http://www.kso.org.tr/anasayfa/tr



Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) ile Konya Sanayi Odası (KSO) arasında hem kurumların işleyişine yenilik katmak hem de hizmet bölgelerindeki kaliteyi daha da artırmak amacıyla "Kardeş Oda Protokolü" imzalandı. Ayrıca KSO hizmet bölgelesindeki Konya OSB ziyaret edilerek, örnek uygulamalar yerinde incelendi. 
Prahova Ticaret ve Sanayi Odası – 2019

www.cciph.ro

 

Romanya’nın Ploiesti şehrinde, sanayi alanında gelişmiş olan Prahova ilçesi, Çerkezköy ile benzer özellikler taşımaktadır. Yaklaşık 6000 üyesi bulunan Prahova TSO ilçede bulunan firmalara çeşitli konularda hizmet sunmaktadır. Prahova Ticaret ve Sanayi Odası ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası arasında İş Birliği ve Kardeş Oda Anlaşması imzalanmıştır. İki Oda uluslararası alanda birbirlerini destekleyecek, üyeleri için her türlü fırsatı birbirleri ile paylaşacaklardır.

Bashkortostan Ticaret ve Sanayi Odası -2020



www.tpprb.ru

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti ile Bashkortostan Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Baskortostan Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen bir toplantıda bir araya gelmişlerdir. Toplantıda iki odanın tanıtım filmleri izlenerek, iş birliği ile üyelerine sağlayacakları fırsatlar görüşülmüştür. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Bashkortostan Ticaret ve Sanayi Odası arasında bir iş birliği anlaşması imzalanmıştır. Bu anlaşma ile iki Oda üyelerinin gelişimleri ve ticaret fırsatlarının artmasına olanak sağlayacaktır.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası-2021

https://www.mtso.org.tr/tr

 

Çerkezköy TSO, Mersin TSO ile Kardeş Oda oldu

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, kardeş oda protokollerine bir yenisini daha ekledi. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile de Kardeş Oda protokolü imzaladı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, kardeş oda protokollerine bir yenisini daha ekledi. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile de Kardeş Oda protokolü imzaladı. Protokolde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile

Mersin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı A. Hamit İzol, Mersin TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Üyeleri yer aldı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ile birlikte Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çerkezköy TSO personelinden oluşan bir heyet, davetli olduğu Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti. Ziyarette Çerkezköy TSO heyetini, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve beraberindeki Meclis Başkanı A. Hamit İzol, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Karşılıklı görüşmede taraflara Çerkezköy ve Mersin’in ekonomileri hakkında sunumlar gerçekleştirildi. Misafir heyete Mersin TSO’nun projeleri hakkında bilgi verildi.

Toplantıda konuşan Mersin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Çerkezköy ve Mersin’in el ele olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti:

“Bundan sonra hem hemşerilik bağımız, hem kardeşlik bağımız hem ticaret bağımız olacak. Bu bağlamda birbirine sımsıkı bağlı iki Oda olacağız. Bu gelişmeden gerçekten heyecan duyuyorum”

Mersin TSO Meclis Başkanı A. Hamit İzol da yaptığı konuşmada Çerkezköy ve Mersin’i birbirinden ayırmadıklarına vurgu yaptı. Çukurova Bölgesel Havalimanı Yatırımını Çerkezköy TSO Başkanı Kovuza’nın şirketinin almış olmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Mersin TSO Meclis Başkanı A. Hamit İzol, “Uzun süredir yılan hikâyesine dönen yatırıma karşı ihalenin sizde kalmasıyla birlikte güvenimiz çok daha fazla arttı. Bizim camiamızdan bir kişinin yatırımı yürütüyor olması bizleri de yüreklendirdi. İki Oda’nın bundan sonra karşılıklı çok daha güzel işler yapacağına inanıyorum” dedi.

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da yaptığı konuşmada bu ziyaretten ve misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mersin TSO’ya teşekkür etti. Kozuva bu buluşmadan bir yıl sonra, 29 Ekim 2022’de bir kez daha bir araya gelecekleri sözünü vererek “O gün inşallah Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın açılışını çok daha kalabalık bir grupla gerçekleştireceğiz” dedi. Başarıya tek başına ulaşmanın mümkün olmadığına da dikkat çeken Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva, “Mersin ve Çerkezköy olarak birlik ve beraberliği yakaladığımız sürece başarısız olma lüksümüz bulunmuyor” diye konuştu. 

Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan’da imzalanan protokolden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplantı heyetlerin toplu fotoğraf çekimi ve karşılıklı hediye sunumu ile son buldu.