Dijital Model Fabrika - Yalın ve Dijital Dönüşüm

4 Ocak 2022

Sayın Üyemiz,

Odamız tarafından “online” olarak, 12 Ocak 2022 Çarşamba günü “Dijital Model Fabrika - Yalın ve Dijital Dönüşüm” eğitimi düzenlenecektir.

Aşağıda detayları bulunan eğitime davetlisiniz.

Eğitim linki kayıt olan üyelerimize eğitim günü gönderilecektir.

Kayıt için, asude.celen@cerkezkoytso.org.tr adresine, isim-soyisim-firma adı ve eğitim linkinin gönderilmesini istediğiniz mail adresini belirtmeniz yeterlidir.

: 12 Ocak 2022

: 14:00-15:30

Yer

: Webinar-online

Eğitmen

: Dr. Doğan Hasan/Ceo

İçerik

Webinar kapsamında Yalın Üretim kavramı, tarihçesi, ilkeleri, araçları ve amaçları açıklanır. Sanayide kullanım örnekleri verilir.

Endüstri 4.0 kavramı ve Endüstri 4.0’ı tetikleyen 9 Teknolojik Unsur (Büyük veri ve analiz, Akıllı robotlar, Simülasyon, Dikey ve yatay sistem entegrasyonu, IoT-Nesnelerin interneti, Siber güvenlik, Bulut,

Eklemeli üretim, Arttırılmış gerçeklik) açıklanır ve sanayide kullanım örnekleri verilir. Endüstri 4.0’ın avantajları, dezavantajları ve Endüstri 4.0 dönüşümünün Türkiye’ ye muhtemel etkisi değerlendirilir.

Bu eğitime kimler katılmalıdır? Kobiler, Kurumsal Firmalar, Ürün ve hizmet sunan her müşteri,

Üretim birimi yöneticileri

Eğitim ücretsizdir.