Yunanistan Konsolos’u Sayın Aris Radiopoulos, Odamıza İdade-i Ziyaret

29 Mart 2024

Sayın Aris Radiopoulos’u Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ağırladı.

Yunanistan Kosmos Şengen Vize Başvurularının Odamızda Alınmasının Ardından, Üretim Üsttü Bölgemiz, Sayın Aris Radiopoulos’a Anlatıldı.

Bölgemizin Önde Gelen Firmalarından Bazıları Ziyaret Edilerek Üretim Alanları Ziyaret Edildi.

Başkanımız Ahmet Çetin, Vize İşlemlerinde Atılan Adımın Sadece Bir Başlangıç Olduğunu Bugüne Kadar Olduğu Gibi Bundan Sonra da Üyelerimize Fayda Sağlayacak Birçok Hizmetin Odamız Tarafından Gerçekleştirileceğini İfade Etti.

Program Sonunda Başkanımız Ahmet Çetin, Vize İşlem Ofisi Başta Olmak Üzere Verdiği Desteklerden Dolayı Sayın Aris Radiopoulos’a Teşekkürlerini İleterek Odamız Plaketini Takdim Etti. Sayın Aris Radiopoulos, Odamız ve Üretim Üssü Bölgemizin Etkileyici Olduğunu İfade Ederek, Misafir Perverliğinden Dolayı Başkanımız Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulumuza Teşekkürlerini İletti.

yunanistan, konsolos, Aris Radiopoulos, vize işlemleri, çerkezköy tso, çtso