’Verimli KOBİ: Canlı ve Karlı KOBİ’’ Programına Davet

19 Kasım 2015

Değerli Üyelerimiz;

Avrupa Birliği KOBİ Haftası kapsamında Odamızda ‘’Verimli KOBİ: Canlı ve Karlı KOBİ’’ programı düzenlenecektir.

Avrupa Birliği, KOBİ’lerin desteklenmesi ve girişimciliğin özendirilmesi için; AB’nin, ulusal otoritelerin ve diğer ilgili kuruluşların faaliyetlerini bir marka altında yaygınlaştırmak amacıyla, 2009 yılından beri Avrupa KOBİ haftası yaklaşımını sürdürmektedir. Bu kapsamda ülkeler her yıl Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen bir hafta boyunca kendi seçtikleri temalar çerçevesinde Avrupa KOBİ Haftası’nın mantığına uygun etkinlikler düzenlemektedir.

KOSGEB’in ulusal kamu koordinasyonunu yürüttüğü Avrupa KOBİ Haftası’nda Türkiye, 2009 yılından itibaren diğer 37 katılımcı ülke ile birlikte yer almaktadır. Geçtiğimiz yıl 29 Eylül-4 Ekim tarihlerinde gerçekleşen hafta boyunca ülkemizde 300’den fazla etkinlik düzenlenmiştir.

Avrupa KOBİ Haftası’nın bu yıl 16-20 Kasım2015 tarihlerinde gerçekleşmesi sebebiyle Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın, ilk kez bu çerçevede düzenlediği ‘’Verimli KOBİ: Canlı  ve Karlı KOBİ’’ programına tüm üyelerimiz ve üye adaylarımız davetlidir.

Programa kayıt için: Cansu DEMİR Tel:02827268888/210 e-mail:cansu@cerkezkoytso.org.tr