Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu

6 Ekim 2016

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: Trakya Kalkınma Ajansı’nın 03.10.2016 tarihli ve 16256556-153.00-E1398 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Kocaeli Sanayi Odası önderliğinde PwC Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ve ABİGEM Doğu Marmara koordinasyonunda her yıl "Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Organizasyonu" düzenlenmektedir. Bahsi geçen organizasyon içerisinde Trakya Kalkınma Ajansı da 2015 yılından beri Bölgesel Ortak olarak faaliyet göstermekte olduğu bildirilmiştir.

Söz konusu organizasyon kapsamında başvurmak isteyen firmalar için başvurular başlamış olup www.sektorelperformans.org internet sitesinden detaylı bilgiye ulaşılabilmektedir. Organizasyon için 4 Kasım 2016 son başvuru tarihidir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,