Tekirdağ Milletvekillerimize Hayırlı Olsun Ziyareti

13 Temmuz 2023

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimiz, Ankara’da Tekirdağ Milletvekillerimize hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Oda heyetimiz  Ankara ziyaretleri kapsamında ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül’ü ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, yeni dönemde Milletvekilimiz Çiğdem Koncagül’e başarılar dileyerek, üyelerimizin dilek ve temennilerini dile getirdi. Milletvekilimiz Çiğdem Koncagül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Odamız tarafından yapılan önerilerin değerlendirileceği bilgisini paylaştı.

ARA ELEMAN SORUNU GÖRÜŞÜLDÜ

Oda Heyetimiz, Ankara ziyaretleri kapsamında CHP Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, yeni dönem için hayırlı olsun dileklerinde bulunarak bölgemizin sorunlarını da kendisine aktardı.

Programda, güncel konuların yanı sıra sanayicilerimizin en önemli gündem maddeleri arasında yer alan ara eleman sorununa çözüm önerileri paylaşıldı. Teknik liseler, insan kıymetleri ofislerinin kurulumunun sağlayacağı faydalar ile ilgili görüşler paylaşıldı. Ayrıca ülke ekonomisi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Milletvekilimiz Faik Öztrak, paylaşılan önerilerin kıymetli olduğuna değinerek ekonomik ve sosyal konseyin oluşturulması gerektiğini belirterek, sanayici, esnaf ve tüccarın rekabet seviyelerinin artırılması gerektiğini dile getirdi. Milletvekilimiz Faik Öztrak ayrıca eğitim alanında da gerekli ihtiyaçların karşılanması gerektiğini belirtti.

Program sonunda Başkanımız Ahmet Çetin, Milletvekilimiz Faik Öztrak’a Odamız logolu plaket takdim etti.

ankara, türkiye büyük millet meclisi, milletvekili, tekirdağ çtso, çerkezköy tso

MAKRO PLANLAR, SÜRDÜRÜLEBİLİR TRAKYA

Odamız heyeti, Milletvekilimiz Faik Öztrak ziyareti sonrasında Deva Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar’ı ziyaret etti. Başkanımız Ahmet Çetin, öncelikle yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olması dileklerinde bulunarak bölgemizin sorunları ile ilgili bilgileri Milletvekilimiz Cem Avşar ile paylaştı.

Makro planların vurgusunu yapan Başkanımız Ahmet Çetin, sürdürülebilir bir Trakya için yaşayan planların oluşturulması gerektiğini belirterek, bölgemizde gelişimin sağlanabilmesi için siyasiler, yerel yönetimler ve STK’ların birlikte hareket ederse bunu başarabileceğini ifade etti. Paylaşılan görüşlere katıldığını belirten Milletvekilimiz Cem Avşar, Tekirdağ’ın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için gereken çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Görüşmenin ardından Başkanımız Ahmet Çetin, Odamız logolu plaketi, Milletvekilimiz Cem Avşar’a takdim etti.

MİLLETVEKİLİMİZ GÖKHAN DİKTAŞ’A ZİYARET

Ziyaretlerini sürdüren heyetimiz, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş ile TBMM’de bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette Başkanımız Ahmet Çetin, yeni dönemde Milletvekilimiz Gökhan Diktaş’a başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bölgemiz sorunlarının birlikte çalışma ve fikir alışverişi ile daha hızlı çözümlenebileceği konusunda görüşler paylaşıldı.

Program sonunda Başkanımız Ahmet Çetin, Odamız logolu plaketi Milletvekilimiz Gökhan Dikataş’a takdim etti.

MİLLETVEKİLİMİZ NURTEN YONTAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Milletvekilimiz Gökhan Diktaş ziyareti sonrasında CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar ile bir araya gelindi. Ziyarette hayırlı olsun dileklerini ileten Başkanımız Ahmet Çetin, bölgemizin sorunları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Milletvekilimiz Nurten Yontar, sorunlara daha vakıf olunması adına birebir iletilmesinin önemine değindi. Bölgemiz ile ilgili yapılacak çalışmalarda işbirliği içerisinde bulunulmasının sağlayacağı faydalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

ODAMIZ LOGOLU PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Milletvekilimiz Nurten Yontar ziyareti sonrasında Milletvekilimiz Selcan Hamşioğlu ziyaret edildi. Gerçekleşen ziyarette Başkanımız Ahmet Çetin, bölgemizin ve üyelerimizin ge el sorunlarından bahsederek çözüm önerilerini aktardı. Gelişen ve büyüyen Trakya’da bu büyümeyi destekleyecek adımların atılması, projelerin üretilmesinin sağlayacağı katkıları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekilimiz Selcan Hamşioğlu, gereken desteğin her alanda verileceğini ifade ederek, Başkanımız Ahmet Çetin, Yönetim ve Meclis Üyelerimize teşekkürlerini iletti.

Program sonunda Başkanımız Ahmet Çetin, Vekilimiz Selcan Hamşioğlu’na Odamız logolu plaket takdim etti.

ankara, türkiye büyük millet meclisi, milletvekili, tekirdağ çtso, çerkezköy tso

AK PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ MESTAN ÖZCAN’I TBMM’DE ZİYARET ETTİ

Oda heyetimizin son durağı AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan oldu. Tekirdağ bölgemize yapılması planlanan yatırımlar ile ilgili bilgi alışverişinin gerçekleştirildiği toplantıda, Başkanımız Ahmet Çetin, birlikte atılacak adımların önemine değindi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekilimiz Mestan Özcan, tüm kurumların bir arada çalışmasının getirilerinin daha fazla olacağını ifade ederek Tekirdağ için önemli çalışmalar yürütüleceğini belirtti.

ankara, türkiye büyük millet meclisi, milletvekili, tekirdağ çtso, çerkezköy tso

ÇERKEZKÖY’ÜN İL OLMASININ ÖNEMİNE DEĞİNİLDİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, ziyaretler sırasında üyelerin öneri ve talepleri, ülke gündemi ile ilgili görüşlerin yanı sıra Türkiye'nin 100. yılında 100 il ve 1000 ilçe için başlatılan çalışmada Çerkezköy’ün de yer alması gerektiği belirtildi. Sanayinin üssü, üretimin merkezi olan Çerkezköy’ün coğrafi konumu, nüfusu, ülke ekonomisine katkıları nedeniyle de açıklanacak olan iller arasında yer alması gerektiğinin vurgusu yapıldı. Her geçen gün daha da gelişen ve büyüyen Çerkezköy’ün Cumhuriyetin 100. Yılında 100 il çalışmasında yer almasının sadece ilçe ile sınırlı kalmadan bölgeye de büyük katkılar sağlayacağı ifade edildi.