Afrika Yatırım Fırsatları Değerlendirilerek Üyelerimize Sunulacak

14 Temmuz 2023

Haziran ayında Odamızda ağırladığımız Afrikalı iş insanları heyetinde yer alan Kelisse Conseıls Genel Müdürü Dr. Simon Komlavi Azatı ve AIC Africa Sorumlusu Mensah Edjo Akpene, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin’i ziyaret etti. Ziyarette Dr. Simon, Afrika yatırım fırsatları ile ilgili Başkanımız Ahmet Çetin’e bilgilendirmelerde bulundu.

Afrika’nın önemli bir Pazar olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, “Geçtiğimiz ay iş insanları heyetimizi Odamızda ağırlamıştık. Şimdi geri dönüşleri alıyoruz. Dr. Simon, inşaat, depolama ve benzeri projeler ile ilgili yatırım alanı olabilecek bilgileri sundu. Projeler ile ilgili detaylı çalışmayı ihracat birimimiz yürütüyor olacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından üyelerimizi bu konuda bilgilendireceğiz. İmkanı olan üyelerimizin bu alanda yatırım fırsatlarını değerlendirmesi adına yardımcı olacağız. Bu fırsatların sadece bir başlangıç olduğunu da belirtmek istiyorum. Önümüzdeki süreçlerde yurtdışı ile temaslarımız artacak. Üyelerimize yeni iş anlaşmaları için fırsat oluşturacak kapıları açıyor olacağız.” ifadelerini kullandı.

cerkezkoytso, afrika,yatırım fırsatı, ihracat, ahmet çetin