Finansman Sorunlarının Çözüm Yolları

20 Temmuz 2023

Eğitmen Volkan Öztürk tarafından Kobilerin Finansman Sorunlarının Çözüm Yolları semineri Odamız Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sektörel gelişmeler, yaşanan yenilikler, değişimler ile ilgili düzenlediği eğitim ve seminer organizasyonları ile üyelerini bilgilendiren Odamız, KOBİ’lerimiz için oldukça önemli bir konu olan “Kobilerin Finansman Sorunlarının Çözüm Yolları” eğitimini gerçekleştirdi. Eğitmen Volkan Öztürk’ün yaptığı sunumda KOBİ Nedir?, KOBİ’lerin Türkiye Ekonomisindeki Önemi, Bazı Ülkelerde KOBİ’lerin Ekonomideki Yeri, Türkiye’nin Küresel Değer Zincirindeki Konumu, Almanya’nın Sanayi 4.0 Dönüşümünün Türkiye’ye Muhtemel Etkisi, Rekabet Öncelikli Üretim Yönetimi ve KOBİ’lerin Finansman Sorunlarını Çözecek Üretim Yönetimi Araçları konu başlıkları detaylı şekilde anlatıldı.

Öztürk’ün sunumunun ardından üyelerimiz merak ettiklerini kendilerine yöneltti.

GES ÇALIŞTAYI DÜZENLENECEK

Üyelerimize yönelik faaliyetlerin sürdüğü Odamızda, yine günümüzün en önemli konularının başında gelen Güneş Enerji Sistemleri ile ilgili çalıştay düzenlenecek. Fotovoltaik Güneş Enerjisi Çalıştayı, 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 13.00’da Odamız Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Katılım sağlamak isteyen üyelerimizin asude.celen@cerkezkoytso.org.tr mail adresine firma ve katılımcı sayısı iletmesi yeterlidir.

kobi, finans, çtso, çerkezköy tso