Odamızın Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

27 Temmuz 2023

Odamızın Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan Başkanlığında, Odamız Meclis Salonunda Gerçekleşti.

Meclis Salonunda gerçekleşen toplantımız Saygı Duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Gündemin ikinci maddesinde yer alan Haziran ayı gelir, gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde yer alan kayıt ücretlerinin taban ve tavan fiyatları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Sonrasında ise gündemin dördüncü maddesinde yer alan 13 Eylül’de gerçekleşecek olan Trakya’nın ilk ve tek endüstriyel fuarı olma özelliğini taşıyan 7. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı için ihtiyatlardan harcama yapılması maddesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 5. maddesinde yer alan ekmek azami fiyat talebi görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 6. Maddesinde yer alan simit, açma, poğaça azami fiyat talebi görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.


ahmet çetin, meclis, çtso, çerkezkoytso

AYLIK FAALİYET RAPORU SUNULDU

Gündemin 7. maddesinde yer alan oda faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılması ile ilgili olarak Odamız Genel Sekreter Vekili Seçkin Bayraktar, Haziran ayında Odamızda gerçekleşen faaliyetler ile ilgili sunumu gerçekleştirdi.  

İLÇEMİZİN İL OLMASI GÜNDEME GETİRİLDİ

Meclis gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler bölümünde Meclis Üyelerimiz, görüş ve önerilerini paylaştı. Çerkezköy ilçemizin il olmayı en çok hak eden ilçelerin başında geldiği ifade edildi. İlçemizin il olması adına el birliği ile çalışmaların yürütülmesi gerektiği belirtildi.

Dilek ve temenniler kısmında ayrıca Odamız ve üyelerimiz ile ilgili yürütülecek çalışmalar hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu.


meclis, çerkezköytso, çtso