Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

22 Ağustos 2023

Odamızın Ağustos ayı meclis toplantısı Meclis Başkan Yardımcımız Abdullah Sezgin Başkanlığında gerçekleşti.

Odamız meclis salonunda gerçekleşen toplantı yoklama, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Gündemin ikinci maddesinde yer alan Temmuz ayı gelir gider, bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası oy birliği ile kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Oda faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılması, Genel Sekreter Vekilimiz Seçkin Bayraktar tarafından gerçekleştirildi.

çtso, meclis, hacı mehmet erdoğan, toplantı

SELANİK İŞ GEZİSİ’NİN BİLGİLENDİRİLMESİ YAPILDI

Odamız faaliyetlerinin bilgilendirilmesinin ardından Odamız öncülüğünde gerçekleştirilecek olan Selanik İş Gezisi programının bilgilendirmesi yapıldı.

Selanik Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği içerisinde düzenlenen program, 18 – 19 – 20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. Ziyaretçi listelerimizde yer alan üyelerimizi kendi sektörü ile bağlantılı firmalar ile B2B görüşmeleri gerçekleştirerek yeni iş anlaşmalarına imza atma fırsatı yakalayacak.

Kişi Başı Ücret: 565 Euro

Vize Ücretleri Bireysel Olarak Karşılanacaktır.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin:

0 (2828) 726 88 88

veysel.donmez@cerkezkoytso.org.tr