İLK 500’DEYİZ

26 Eylül 2023

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” çalışmasının 2022 yılı sonuçları açıklandı. Odamız üyesi 27 firma da bu listede yer aldı. Firmaları tebrik eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, “Türkiye’nin üretim üssü bölgemizde istihdamını azaltmayan, üretimini, ihracatını arttırmak için 7/24 çalışan ve sadece bölgemize değil ülkemizin ekonomisine değer katan tüm firmalarımız ile gurur duyuyoruz.” dedi.

 “ODAMIZ ÖNCÜLÜĞÜNDE ÜYELERİMİZİN BAŞARILI YOLCULUĞU DURMADAN DEVAM EDECEKTİR.”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, “İstanbul Ticaret ve Sanayi Odası’nın açıkladığı, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan 27 firmamızı kutluyorum. Türkiye’nin altın boynuzu, üretimin üssü bölgemizde, çarkları durdurmadan çalışmaya devam eden firmalarımız, gücünü bir kez daha ortaya koymuştur. Üreten ve ihraç eden firmalarımız sayılarını arttırarak bizleri bir kez daha gururlandırmıştır.  İstihdamını azaltmayan, üretimini, ihracatını arttırmak için 7/24 çalışan ve sadece bölgemize değil ülkemizin ekonomisine değer katan tüm firmalarımız büyük bir övgüyü hak ediyor. Bunun yanı sıra yapılan ihracat ve ortaya çıkan rakamlar global pazarda da adımızın geçmesinde ne kadar büyük pay sahibi olduklarının da bir göstergesidir. Bizler de Oda olarak kendilerinin daha da başarılı olması, ihracatlarını ve üretimlerini arttırmaları adına elimizden gelen ne ise yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Başarı son durak değil; devam eden bir yolculuktur. Odamız öncülüğünde üyelerimizin başarılı yolculuğu durmadan devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

“ÇERKEZKÖY'ÜN İL OLMAYI HAK ETTİĞİNİN GÖSTERGESİDİR

Odamızın üyelere olan desteğinin hiçbir zaman eksilmediğini ifade eden Başkanımız Ahmet Çetin, “Üyelerimizin ticaretlerini ve ihracatlarını geliştirmeleri adına hayata geçirdiğimiz projelerimiz de devam ediyor. Çerkezköy Endüstriyel Fuarımızın yanı sıra Tedarikçi Günleri programımızın firmalarla görüşmeleri de devam ediyor. İhracat danışmanımız ile üyelerimizin ihracata açılmaları adına gerçekleştirdiğimiz çalışmanın meyvelerini de almaya başlıyoruz. Hayata geçirdiğimiz çalışmaların, üyelerimize, bölgemize ve hatta ülkemize kattığı değerleri görmek bizleri mutlu ediyor. Önümüzdeki sene hem Türkiye İhracatçılar Meclisi’nde hem İSO İlk 500’de Üye firmalarımızın sayısının bu sene olduğu gibi yine artması temennilerimle tüm firmalarımızı tekrar gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Türkiye İhracatçılar Meclisi İlk 1000 içerisinde 41,  İSO İlk 500’de ise 27 firmasının yer alması, Ülkemizin ekonomisine büyük katkı sağlayan Çerkezköy’ün il olmayı da hak ettiğinin bir göstergesidir.  ” dedi.

Sıralamaya giren firmalarımız ekte yer almaktadır.