Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

26 Eylül 2023

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan Başkanlığında gerçekleşen toplantı Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Gündemin ikinci maddesinde yer alan Ağustos ayı gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanı oy birliği ile kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Oda burs iç yönergesinde TOBB tarafından talep edilen değişikliklerin görüşülmesi maddesi oy çokluğu kabul edildi.

ODA FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

Genel Sekreter Vekili Seçkin Bayraktar, Odanın Eylül ayı içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetlerden oluşan sunumu meclis üyeleri ile paylaştı. Gündem maddelerin görüşülmesinin sonrasında dilek ve temenniler bölümünün ardından meclis sona erdi.

ctso,seçim, ahmet çetin, hacı mehmet erdoğan, meclis