Başkanımız Ahmet Çetin´den Yeni Yıl Mesajı

29 Aralık 2023

Değerli Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri, Saygıdeğer Çalışanlar ve Kıymetli Üyelerimiz,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılını geride bırakırken, büyük bir gurur ve heyecanla ikinci yüzyılımıza adım atıyoruz. 2024, sadece bir yıl değil, aynı zamanda geleceğe doğru atılan umut dolu bir adımın simgesidir.

Bu önemli dönüm noktasında, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ülkemizin kalkınmasına ve refahına katkıda bulunma misyonumuzu yenilenmiş bir heyecan ve kararlılıkla sürdüreceğimize inanıyorum. Geçmişteki başarılarımız, geleceğe yönelik hedeflerimiz için sağlam bir temel oluşturmuştur.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da inovasyon, sürdürülebilirlik ve toplumsal kalkınma alanlarında öncü olmaya, sektörlerimizi daha ileriye taşımaya ve ülkemizin dünya sahnesindeki yerini güçlendirmeye devam edeceğiz.

Bu özel yılda, her birinizin, ailelerinizin ve sevdiklerinizin sağlık, mutluluk ve başarıyla dolu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum. 2024 yılı, hepimize yeni başarı hikayeleri yazma fırsatı sunacak.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım attığımız bu anlamlı yılın, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum.

Saygılarımla,

Ahmet Çetin