Tedarikçi Günleri Programına Aksa Jeneratör de Katılıyor

17 Ocak 2024

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, 8. Meslek Komitesi Üyelerimiz ile birlikte Bölgemizin Önemli Firmaları Arasında Yer Alan Aksa Jeneratör’ü Ziyaret Etti.

Odamızın Bölgemizde Güçlü Tedarik Zincirinin Kurulması Adına Hayata Geçirdiği Tedarikçi Günleri Projesinde Aksa Jeneratör de Yer Alacak.

Başkanımız Ahmet Çetin, Projenin Bölgemizde Birlikteliği Arttıracağını İfade Ederek, “Tedarikçi Günleri Platformumuz Sayesinde Bölgemizdeki Ara Ürün Üretimi Gerçekleştiren Firmalarımızı Yine Bölgemizin Önde Gelen Firmaları İle Buluşturuyoruz. Projemizin İlk Ayağını B/S/H/ ile Gerçekleştirmiştik. Bugün Aksa Jeneratör’deyiz. Önümüzdeki Günlerde Bu Yelpazemizi Daha da Genişleteceğiz.

KOBİ’lerimizi Sanayicilerimizle Buluşturarak Odamız Öncülüğünde Bölgemizde Güçlü Tedarik Zincirini Oluşturacağız. KOBİ’lerimizi Güçlendireceğiz, Sanayicilerimize Desteği Arttırmış Olacağız. Bu Vesileyle Bölgemizde Ticaret ve İstihdamı Yükseltecek, Katma Değeri Arttırmış Olacağız” İfadelerini Kullandı