Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı

23 Ocak 2024

Odamız Ocak ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan Başkanlığında gerçekleşti.

8 Maddenin görüşüldüğü toplantımızda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin 1. Maddesinde yer alan yoklama, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından gündemin 2. Maddesinde yer alan Aralık 2023 gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanı oy birliği ile ibra edildi. Gündemin 3. Maddesinde yer alan 2023 yılı kesin mizan, gelir tablosu ve bilançonun ibrası oy birliği ile kabul edildi. Asansör ve yürüyen merdiven bakım azami fiyat talebi görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı. Gündemin 5. Maddesinde yer alan ekmek azami fiyat tarifesi görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

ODA FAALİYETLERİ SUNULDU

Gündemin 6. Maddesinde yer alan Oda faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu Odamız Genel Sekreteri Seçkin Bayraktar tarafından gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından gerçekleştirilen dilek ve temenniler bölümü ile meclis son buldu.

ctso, meclis, çerkezkoytso