B/S/H/ İle İlk Görüşme

16 Şubat 2024

Odamız tarafından hayata geçirilen Tedarikçi Günleri programında geçtiğimiz günlerde ön görüşmelerini gerçekleştiren üretici firmalarımız, B/S/H/ satın alma yetkilileri ile ilk B2B görüşmelerini gerçekleştirdi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen görüşmeye; B/S/H/ Satın Alma Birim Yetkilileri Betül Önder Ozan Hazır Nilay Akçal Erusta, Çerkezköy Ticaret Ve Sanayi Odası ilgili üyeleri katıldı. İlk görüşmeleri online olarak gerçekleşen ve gerekli şartları taşıyan üyeler, yüz yüze görüşmelere davet edildi. Ara ürün temini gerçekleştiren firmalar, birebir iletişim ile kendilerini, firmalarını üretim kapasitelerini ve vizyonlarını anlatma imkanı buldu.

“HEM ÜYELERİMİZ HEM BÖLGEMİZ KAZANACAK “

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Tedarikçi Günleri Programı ile ilgili yaptığı açıklamalarda programın hedeflerinden bahsederek, “Bölgemizde güçlü tedarik zincirini hayata geçirerek hem KOBİ’lerimizi güçlendirmeyi hem de ana sanayicimizin ilk tercihlerini kendi bölgesinden yapmasını hedefliyoruz. Bu vesileyle onlar da birçok gider kaleminde düşüş sağlayabilecek. Hem üyelerimiz hem  bölgemiz kazanacak.” ifadelerini kullanmıştı.

TEDARİKÇİ GÜNLERİ, DEVAM EDECEK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin tedarikçi günleri programının devam edeceğini belirterek, “B/S/H/ Türkiye ve katılan üyelerimize teşekkür eder, gerçekleşen görüşmelerin hem kendilerine hem de bölgemize hayırlı sonuçlar getirmesini dileriz.  Bölgemizde güçlü tedarik zincirinin kurulması hedefiyle başlanan projemiz, ana sanayicilerimiz ve ara ürün üreten firmalarımızın katılımlarıyla devam edecek” ifadelerini kullandı.

bsh, tedarikçi günleri,