ÇTSO, Ç.KÖY ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOP. BAŞKANI MUZAFFER YAZTEPE´Yİ ZİYARET ETTİ.

11 Aralık 2014

ÇTSO, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yaztepe’yi ziyaret etti. Başkan Yaztepe Kooparatifi ÇTSO’nun ilk kez ziyaret ettiğine dikkat çekti. Başkan Yaztepe, “Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri tarafından ilk kez ziyaret ediliyoruz. Bu nedenle bu gün bizim için bir milat diyebiliriz. Sizlerin çalışmalarını sizler göreve geldiğiniz günden buyana takip ediyor ve takdir ediyoruz. Üyelerinize bilgi destek amaçlı ve sektörel alanda ciddi olumlu çalışmalar yaptığınızı kısaca odanın kalitesini arttırdığınızı söyleyebilirim. Etiket için değil hizmet için orada bulunduğunuza inanın biri olarak,başarılı çalışmalarınızın devam etmesini temenni ederek, ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

SİZLERİN FİKİRLERİNİZDEN FAYDALANMAMIZ LAZIM

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sizlere gecikmeli bir ziyaret yapıyoruz. Sizler büyüğümüz olarak bizleri affedin. Bizler her zaman yanınızdayız. Bizler sizlerin tecrübelerinizden ve fikirlerinizden faydalanmamız lazım. Bizler neler yapabiliriz diyoruz. Biz ben değil biz olarak her zaman güler yüzlü olarak hareket ediyoruz.Biz kolduk  sevdalısı değiliz ve  ihtiyaçımız da yok! Çok şükür hepimizin işi gücü ve koltuğu var. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’a ne yapabiliriz diye çalışıyoruz.Bizler odamızı belirli bir seviyeye getirdik.Oda’nın esas patronları üyelerimizdir. Daha güzel işler yapmak içinde çalışıyoruz.Çok daha iyi işlerde yapacağız.Tüm oda yönetimi olarak tam bir uyum içerisinde çalışıyoruz.”