Çerkezköy TSO’dan tüm ilçelerde İftar Yemeği

10 Haziran 2016

Çerkezköy TSO bu yıl düzenleyeceği İftar Yemeği organizasyonunda bir ilke imza atıyor. Bu yıl İftar Yemeğini üç ilçede de düzenleyecekleri bilgisini veren Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Üyelerimize yönelik olarak düzenlediğimiz Geleneksel İftar Yemeğimizi bu yıl Çerkezköy, Kapaklı ve Saray olmak üzere üç ilçemizde de düzenleyeceğiz” dedi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik düzenlediği Geleneksel İftar Yemeği’ni bu yıl Çerkezköy, Kapaklı ve Saray olmak üzere üç ilçede de düzenleyecek.

BU YIL ÜÇ İLÇEDE DE DÜZENLENECEK

Her yıl Geleneksel olarak düzenledikleri İftar Yemeği’ni bu yıl üç ilçede de organize edecekleri bilgisini veren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Üyelerimize yönelik olarak düzenlediğimiz Geleneksel İftar Yemeğimizi bu yıl Çerkezköy, Kapaklı ve Saray olmak üzere üç ilçemizde de düzenleyeceğiz” dedi.

İLK İFTAR SARAY’DA

İlk İftar Yemeğinin 14 Haziran tarihinde Saray’da organize edileceğini kaydeden Kozuva, “İlk iftarımız Saray Restaurant’ta olacak. 15 Haziran’da Kapaklı Lidya Garden’da, 16 Haziran’da da Çerkezköy’de Trakyum Restaurant’ta iftar yemeğimizi vereceğiz” şeklinde konuştu.

TÜM ÜYELERİMİZİ İFTAR YEMEĞİMİZE BEKLİYORUZ

Ramazan Ayı’nın tüm vatandaşlara ve İslam alemine hayırlı olmasını dileyen Kozuva, tüm ÇTSO üyelerini İftar yemeğine davet etti ve “Rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’in ve bu güzel iftar sofralarının, özlediğimiz sevgi ve kardeşlik ortamını güçlendirmeye vesile olmasını temenni eder,  bu mübarek gün ve gecelerin ülkemize, İslâm âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim” ifadelerine yer verdi.