Çerkezköy TSO’nun ikinci İftarı Kapaklı’da

20 Haziran 2016

Çerkezköy TSO tarafından bu yıl üç ilçede gerçekleştirilen İftar Yemekleri, Saray’ın ardından Kapaklı’da düzenlendi. İftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, Ramazanların, ibadet ve sevap kazanmak olduğu gibi, iftar vesilesiyle bir araya gelip dost yüzü görmek için de güzel bir fırsat olduğuna dikkat çeken Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Biz de iftarımızı siz değerli dostlarımızla birlikte açmanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz. Sizlerle birlikte iftar açmak, bu güzel insanlarla bu güzel sofralarda bulunmak, Kapaklı sevdalısı herkes için bir onurdur, bir şereftir” diye konuştu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl üç ilçede de organize edilen İftar Yemeklerinin ikincisi Kapaklı’da gerçekleştirildi. 15 Haziran Çarşamba günü Kapaklı Lidya Garden’da düzenlenen iftar yemeğine Çerkezköy TSO Üyelerinin yanı sıra, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Remzi Garip, Çerkezköy TSO Meclis eski Başkanı Zafer Avcılar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

ÇERKEZKÖY TSO YÖNETİMİ TÜM ÜYELERLE TEK TEK İLGİLENDİ

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, konukları kapıda karşılarken, iftar yemeği öncesi ve sonrasında konuklarla yakından ilgilendi. Birlikte yenen iftar yemeğinin ardından açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye Süleyman Kozuva geldi.

BİZİM GURURUMUZ VE ONURUMUZSUNUZ

Konuşmasının başında tüm konukları selamlayan Kozuva, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bölgemizin yükselen değeri Kapaklı ilçemizde verdiğimiz iftarımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz. Ramazanlar, ibadet ve sevap kazanmak olduğu gibi, iftar vesilesiyle bir araya gelip dost yüzü görmek için de güzel bir fırsattır. Biz de iftarımızı siz değerli dostlarımızla birlikte açmanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz. Sizlerle birlikte iftar açmak, bu güzel insanlarla bu güzel sofralarda bulunmak, Kapaklı sevdalısı herkes için bir onurdur, bir şereftir. Çünkü sizler bu şehrin üretenlerisiniz, işadamlarısınız, Esnafı, tüccarı, işverenisiniz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak da her biriniz, bizim gururumuzsunuz, onurumuzsunuz” ifadelerine yer verdi.

AMACIMIZ İŞADAMLARIMIZI DÜNYA MARKALARI İLE BULUŞTURMAK

Konuşmasının devamında, Çerkezköy TSO’nun bu yıl yine bir ilke imza atacağına vurgu yapan Kozuva, bölgedeki iş adamlarını dünya markası firmalarla buluşturmayı amaçladıklarını dile getirerek,  “Ulm TSO ile yaptığımız protokol çerçevesinde, Trakya'daki 11 Ticaret ve Sanayi Odamız ile ortak hareket etme kararı aldık. Ekim ayında Stuttgart'ta gerçekleşecek olan Global Connect 2016 fuarına tüm Trakya'dan değerli iş adamları ve üyelerimizle Trakya çıkarması planlıyoruz. Böylece siz değerli sanayicilerimizi, iş adamlarımızı ve üyelerimizi dünya markası firmalarla buluşturmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

SİZLERİN HİZMETİNDEYİZ

Çerkezköy TSO olarak her zaman üyelerinin yanında olduklarını vurgulayan Kozuva, “Bizler her zaman yanındayız, sizin hizmetinizdeyiz. Zaten makamlar da mevkiler de kurumlar da hizmet içinse anlamlı değil midir? Biz de bu inançla, göreve geldiğimiz ilk gün ne dediysek şimdi de aynısını söylüyoruz, ‘Sizlerle birlikte her gün daha iyiye” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

MANDALI TEŞEKKÜR ETTİ

Kozuva’nın ardından kürsüye gelen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı konuşmada, Ramazan ayının maneviyatına vurgu yaparken, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na da düzenlenen iftar yemeği dolayısıyla teşekkür etti.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Konuşmaların ardından, Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi içinde faaliyet gösteren ve 2015 yılında gerçekleştirdikleri ihracat ve sağladıkları istihdamla bölgemize büyük katkı sağlayan firmalar için düzenlenen ödül törenine geçildi. İhracatta ilk üç sırayı alan Elkon Elevatör Konveyör ve Makina San. Tic. A.ş., Poliya Poliester San. Tic. Ltd. Şti. ve Yavuzlar Plastik San. Tic. Ltd. Şti.’ye ödülleri Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy TSO Meclis Eski Başkanı Zafer Avcılar ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva tarafından verilirken, istihdamda ilk üç sırayı alan Poliya Poliester San. Tic. Ltd. Şti., Ardıç Elektrik San. Tic. Ltd. Şti., Aba Tekstil Örme San. Tic. A.ş.’ye ödülleri Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Remzi Garip, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın tarafından takdim edildi.