ÇERKEZKÖY TSO’DAN TEKİRDAĞ VALİSİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

14 Temmuz 2016

Odamız Yönetim Kurulu üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva başkanlığında, 13 Temmuz 2016 günü, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’a yeni görevinde başarılar dilerken Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimince gerçekleştirilen ziyarette, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile birlikte, Yönetim Kurulu üyeleri Mesut Görgün, Metin Taşdelen, Sinan Sifil ve Murat Seymen de yer aldı.

Ziyarette, kendisine hayırlı olsun dileğinde bulunan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerine teşekkür eden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan da, Çerkezköy’ün, ülkemizin ve bölgemizin önemli sanayi bölgelerinden biri olduğuna dikkat çekerek burada görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Çerkezköy TSO yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret anısına fotoğraflar çekildikten sonra Çerkezköy TSO yönetimi valilikten ayrıldı.