Odamız ile NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi arasında KOBİ’lerde Verimlilik Dönüşümü projesi protokolü imzalandı.

17 Kasım 2016

Protokol çerçevesinde Çerkezköy TSO bünyesindeki Sanayici KOBİ’lere NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi tarafından danışmanlık hizmeti verilecek.

Odamızda Salı günü düzenlenen protokol imza töreninde Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Doç.Dr. Aysun Sağbaş; Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın ile Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Sifil, Mesut Görgün ve Metin Taşdelen hazır bulundu.

Protokol töreni öncesi konuşan Namık Kemal Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aysun Sağbaş, 2015 yılında da protokol imzaladıklarını ve çok faydalı verim aldıklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Bu protokolden 12 KOBİ yararlanacak. Bu protokol Üniversite ile Sanayinin güzel işbirliklerinden bir tanesidir. Verimlilik Genel Müdürlüğü Üniversitemizde ciddi projeler yapmak istiyor. Umarım bu desteği biz alırız ve Çerkezköy TSO ile bağlantılı firmalar alır.”

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek de yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Üniversite- Sanayi İşbirliği hep söylemlerde kalıyor. Bir önceki protokolün neticesinde buralara geldik. İnşallah bu yaptığımız protokol ile de KOBİ’lerimizi üst sıralara taşıyacağız. Amacımız sadece Üniversite’de eğitim değil, aynı zamanda kültürel, sanatsal etkinlikler ile birlikte sanayiye de katkı sağlamaktır. Ciddi sanayicilerin arasında olmak bizim için avantaj. Katkı sağlayanlara candan teşekkür ederim.”

N.K.Ü Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da yaptığı hayırlı olsun konuşmasında “Bizim projemizde bize ne kadar önem verdiğinizi bugün daha iyi görüyoruz. Çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu proje Türkiye’de önemli yerlere gelir. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Protokol, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın tarafından imza altına alındı.